AUTÓ DÉL-PEST          
Cégünk

ADATKEZELÉS

Néhány weboldalunkon megtalálható szolgáltatás során szükség lehet személyes adatokra, annak érdekében, hogy a kért szolgáltatások vagy a kívánt levelezés biztosítható legyen. Ezen információkat, mint például név, cím, e-mail-cím és más hasonlók az Ön kívánságainak feldolgozása céljából az Autó Mirai Kft. nyilvántartásában tárolja. Az Ön személyét érintő kérdések megválaszolása önkéntes!
Az Autó Mirai Kft. weboldalán rögzített személyi adatok kezelése mindenkor az érvényes adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően történik, mely adatok az Ön kiszolgálása, az információk elküldése, valamint szolgáltatásunk általános színvonalának emelése érdekében szerepelnek a nyilvántartásban.
Még abban az esetben is bármikor respektáljuk az Ön kapcsolat megszüntetésére vonatkozó kívánságát, amennyiben a múltban Ön igényelte az Autó Mirai Kft-től a rendszeres kapcsolattartást. Ez esetben elegendő egy rövid értesítést küldeni az adatkezeles@automirai.hu e-mail címre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy weboldalaink más ajánlattevők weboldalaihoz is tartalmazhatnak linkeket, amelyekre a mi felelősségünknek nem kell kiterjednie az Ön magánszférájának tiszteletben tartását is ideértve.

| Tartalom, jogi információk | Adatkezelés |
www.mirai.hu