AUTÓ DÉL-PEST          
Cégünk

Mazda MX-5

Legendás, nagy sikerű roadster – az autózás vegytiszta öröme

A sportos, új Mazda MX-5 feltűnő külseje és tökéletes arányai a „KODO – A mozgás lelke” formanyelv eddigi legmerészebb megjelenése. Az MX-5 arra született, hogy tulajdonosa megtapasztalja az autózás vegytiszta örömét, azt a szabadságot, amit akkor érez, mikor beül roadsterébe, beindítja a motort és arcán érzi a szél simogatását.

A díjnyertes SKYACTIV technológia és a „grammstratégia” biztosítja, hogy ez a kompakt, könnyű sportautó üdítő vezetési élményt nyújtson – bensőséges, a Jinba Ittai koncepcióból ismert köteléket teremtve a vezető és az MX-5 között. A kapcsolatot az innovatív MZD Connect információs és szórakoztató rendszer is segíti. Az autóban működő i-ACTIVSENSE biztonsági funkciók szinte saját érzékszerveinek kiterjesztéseként segítik Önt a vezetésben.

A Mazda MX-5 RF lehajtható keménytetővel rendelkezik, amelynek szemet gyönyörködtető megjelenését a KODO: A mozgás lelke formanyelv adja. A továbbfejlesztett tető menet közben is nyitható (10 km/óra sebességig), így a vezetőfülke csendes környezete helyett mindössze 13 másodperc alatt a nyitott tetős vezetés szabadságát élvezheti. Nyitott és zárt helyzetben is a legjobbat nyújtja Önnek.


| Tartalom, jogi információk | Adatkezelés |
www.mirai.hu